Välj kartsajt: wifi

Bilder från Lottas Bak och Form - Surdegsbageri (9 st)

Lottas Bak och Form - Surdegsbageri
Mycket bra skrivet om gluten. Och självklart tillsätter jag inget extra gluten i mina bröd, jag använder bara kultursorter från småkvarnar med naturligt gluteninnehåll, gärna svaga sorter. http://radmansobageri.webblogg.se/mobile/#2015/july/va-faan-ar-gl - Publik bild från: Facebook
  • Lottas Bak och Form - Surdegsbageri
  • Lottas Bak och Form - Surdegsbageri
  • Lottas Bak och Form - Surdegsbageri
  • Lottas Bak och Form - Surdegsbageri
  • Lottas Bak och Form - Surdegsbageri
  • Lottas Bak och Form - Surdegsbageri
  • Lottas Bak och Form - Surdegsbageri
  • Lottas Bak och Form - Surdegsbageri
  • Lottas Bak och Form - Surdegsbageri
Regler för bilduppladdning: Bilden måste vara formaten jpg, gif eller png, och måste vara från aktuell plats. Du får inte ladda upp bilder du inte har rättigheter till, som bryter mot lagen eller kan uppfattas som stötande.

OBS. För att ladda upp bilder måste du först logga in, eller bli medlem. Att bli medlem tar bara 20 sekunder - klicka här!