Välj kartsajt: wifi

Condeco

3.2 i "vägt snittbetyg" (4)

Miljömedvetet café med uteservering och alkoholrättigheter. Ekologiskt och rättvisemärkt kaffe. En del av en liten miljömedveten kedja i Göteborg. Dessutom gratis WiFi för gästerna.

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: Kungsportsavenyn 4, Göteborg
Recensera Condeco...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Condeco:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 3Om man inte blir störd av hög ljudnivå är Condeco ett bra val. Dock lite ont om bra platser för att sitta och jobba. Favoritplatsen är i soffan direkt till höger innanför dörren. Soffan står mot väggen så det finns ingen risk att någon springer bakom ryggen på en. Brukar ligga en förlängningskabel på golvet med uttag för att ladda dator och mobil.
  Annars finns en motsvarande soffa direkt rakt fram när man kommer in, även den mot väggen. Tyvärr inget vägguttag där.

  Mat och dryck inte för dyrt och själv har jag inga problem att sitta där flera timmar och suga på en kopp kaffe och en fralla ;-)

  0 0 2012-02-13 kl. 22:12
 • Betyg: 3Stor, rymlig och ljus lokal som är helt nyrenoverad sedan 2-3 år tillbaka. Rymligheten har dock sitt pris - ljudnivån! Kan uppfattas som störande och lokalen erbjuder få ställen att sitta ostört på. Försök få en plats invid fönstret.

  Varierat urval av mat, bakverk och dryck. Dock i dyraste laget. Lunchen med stor fräsch salladsbuffé och väl tilltagna varmrätter är väldigt prisvärd. Kaffe eller thé ingår i priset. Condeco satsar hårt på det ekologiska vilket syns i menyn. Internetanslutningen är felfri och personalen behjälplig med med mesta. Tillgång till eluttag finns på vissa platser-fråga!

  0 0 2008-06-17 kl. 19:50
 • Betyg: 5Tillgång till el finns på vissa platser.Personalen tjänstvillig.

  0 0 2008-06-09 kl. 05:24
 • Betyg: 3Dyrt men gott. Med ett urval från kaffe till vin samt därtill hörande ätbart så kan man stanna för en fika såväl som för några timmar. Uteserveringen sommartid kan ha lite opålitlig täckning för det trådlösa.Condeco utifrån i december

  0 0 2008-06-01 kl. 16:31