Välj kartsajt: wifi

Visualiseringscenter C

3.5 i "vägt snittbetyg" (1)

Visualiseringscenter C är ett upplevelse- och kunskapscenter och en publik mötesplats med utställningar, en domteater, VR-arena, konferenslokaler, biografsalonger, medialabb, forskninglokaler, restaurang och butik. Visualiseringscenter C har som mål att exponera och sprida kunskap om samtida visualiseringsforskning, med utgångspunkt i den forskning av världsklass som bedrivs vid Linköpings universitet, Campus Norrköping. Centret, som ligger mitt i det unika Industrilandskapet i centrala Norrköping, är ett resultat av ett nära samarbete mellan Norrköpings kommun, Linköpings universitet, Norrköping Science Park och The Interactive Institute. Mer om centret på www.visualiseringscenter.se

Adress: Kungsgatan 54, 60233 Norrköping
Tel: 011-156300
Recensera Visualiseringscenter C...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Visualiseringscenter C:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Nätverket (SSID) C är helt öppet för allmänheten. Tyvärr är nätverket oskyddat, och följer Norrköpings kommuns riktlinjer (vissa adresser är censurerade).
    Det finns även två nätverk (eduroam och LiU) för Linköpings universitet, som inte är öppna för allmänheten men för alla studenter och anställda (då inloggning krävs).

    0 0 2012-02-21 kl. 11:45