Välj kartsajt: wifi

Chez Madame

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Wifikartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Maten är ekologisk och vegetarisk med en romantisk tant-twist. På väggarna hänger tavlor av lokala konstnärer och lokalen är full av brokiga stolar och bord i olika storlekar. Allt är hembakat och mackorna går att få veganska. De flesta dagar serveras lunch. På helgerna serveras en ordentlig brunchbuffé med nybakat rågbröd, ost, marmelad, ägg, sallad, muffins, fil, valfri kaffe eller te samt spirulinadrink för en dryg hundralapp. Du kan även beställa olika sorters mackor, bakverk och sallader.

Detta ställe kan även recenseras på Restaurangkartan.
Adress: Falsterbogatan 1, 21158 Malmö
Tel: 040-6117009
Recensera Chez Madame...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Chez Madame:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Chez Madame är mysigt och ofta fullt med folk, ny ägare för i år (2014) men ändå sig likt. Eko och vegetariskt samt nya rätter varje dag som ändrar sig allt efter vad säsongen bjuder på. Gott och härligt!Grön vegansk sallad med quinoa och edamame Vegoteket.se Vegoteket.se http://chezmadame.tumblr.com/

    0 0 2014-01-28 kl. 06:38
  • Betyg: 5Superfint fik. Öppet och ljust med fina retro-möbler. Läckert utbud och fin uteservering. Gratis wifi. Full pott, med andra ord.

    1 0 2013-06-01 kl. 11:34