Välj kartsajt: wifi

BKH Café

4.1 i snittbetyg (22)

Välkommen till Bonniers Konsthalls café! Här kan du njuta av alltifrån varmrätter till matiga sallader och färska bakverk och självklart kaffe. I centrum står råvaror av hög kvalité och omsorg om det som produceras.

Detta ställe kan även recenseras på Restaurangkartan.
Adress: Torsgatan 19, 11390 Stockholm
Tel: 08-7364255
Recensera BKH Café...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av BKH Café (sid 3):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Ett perfekt kontorslandskap. Bra utsikt, en, aldrig svikande, bra uppkoppling och gott kaffe. Undvik lunchen men för eftermiddagarna är det perfekt för internet-jobb.

    0 0 2008-05-18 kl. 10:13
  • Betyg: 5För mig, som sitter på wifi-caféer och jobbar, är Bonniers Konsthall som en skänk från ovan. Lunchtid är det ganska mycket folk, men på eftermiddagen har man ofta hela stället för sig själv! Då har man en flera hundra kvadratmeter stor, luftig lokal till sitt förfogande. Dessutom blixtnabbt trådlöst internet, trevlig personal, gott kaffe och superb mat. Ett jättebra ställe om man vill sitta och programmera ostört en hel eftermidag, eller om man vill ha ett eftermiddagsmöte i ostörd miljö. Bonniers Konsthall. Caféet på nedre plan. Menyn vecka 35. Lunch 110 kr. Mindre space - fler sittplatser. Röd inredning! Inne på Bonniers Konsthall-caféet.

    2 0 2008-05-14 kl. 06:48