Välj kartsajt: wifi

Kungsholmens Bibliotekskafé

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Wifikartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Biblioteket har detta kafé sedan 2007. Hela biblioteket blev nyrenoverat samtidigt. Här kan man läsa tidningar gratis. Kopiera och låna böcker. En barnavdelning finns det också.

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: S:t Eriksgatan 33, 11239 Stockholm
Tel: 08-50830700
Recensera Kungsholmens Bibliotekskafé...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Kungsholmens Bibliotekskafé:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Fruktansvärd terror av småbarn som skriker och springer runt, och föräldrar som använder barnvagnarna som carterpiller mellan borden för att knuffa undan stolar och andra besökerar. Bilbliotetekt gatuplan används som dagis trots att det är ett bilbliotek. Går inte att vistas i för andra än stökiga småbarn och oförstående föräldrar som inte försöker dämpa oväsenet.
    Personalen är förtvivlad men det är ett politiskt beslut så de kan inget göra för att återskapa en fungerande bibliotteksverksamhet.

    2 0 2011-12-22 kl. 21:22
  • Betyg: 3Rättvisemärkt fika till humana priser och gratis biblioteks-wifi som fungerar fint! Lite dåligt med eluttag och varning för högljudda barn eftersom barnboksavdelningen ligger i anslutning, men överlag bra arbetsro och personalen är trevlig! Gratis påtår är också plus i kanten.

    0 0 2011-06-29 kl. 09:40