Välj kartsajt: wifi

Kafé Tjärlek

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Wifikartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Ett mys kafé på söder. En yttre espressobar, ett inre vardagsrum. Flera rostningar på espresson, många teer som bryggs i kanna, goda smörgåsar, sallader och hembakat kaffebröd. Rofyllt, lite lugnare, lite hemtrevligare än många ställen. Plats att ta in barnvagn eller dansa argentinsk tango till tangomusiken som alltid strömmar ur högtalarna.

Detta ställe kan även recenseras på Cafekartan.
Adress: Tjärhovsgatan 19, 11628 Stockholm
Tel: 08-6151020
Recensera Kafé Tjärlek...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Kafé Tjärlek:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Bäst helt klart! Snyggaste tapeterna, bästa musiken och snyggaste personalen! Samt fantastiskt kaffe och den gemytligaste stämningen i stan.

    0 0 2009-04-21 kl. 19:59
  • Betyg: 1Helt otroligt dåligt kaffe, personalen inte alls speciellt trevlig (då var det en dam när jag var där). När jag råkade se kök och diskrum: yuck! äckligt. (nu kanske det ser ut så i många andra kök, bara det att man aldrig ser det men näää, va riktigt skabbigt!)

    Svinkallt var det dessutom så man fick klä på sig jacka, halsduk å mössa ganska snart efter att man tagit av dem.

    Går INTE tillbaks.

    0 0 2009-03-11 kl. 11:44
  • Betyg: 5Asmysigt cafe med lugn stämning, finns inte mycket trevligare ställe, spelar ofta tango och annan äldre musik, grym personal. Schysta gamla soffor och annat härligt och det känns verkligen grymt! Rekommenderas starkt, dessutom billigt och bra kaffe.

    0 0 2009-01-19 kl. 22:19